tirsdag 30. oktober 2012

kvist og skrytEn liten kvist fra en hekk ble med meg hjem her om dagen. Syns den var så fin med de hvite bæra og de rosa blomstrene. 

Også har jeg blitt framsnakka! :) Fine Eline bak bloggen Fargebarn tipser om min blogg på sin egen! Så utrolig stas!! Gå inn og sjekk den fine bloggen hennes her!

:)

13 kommentarer:

 1. Fremsnakking er supert for alle parter :)

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder! Fremsnakking liker vi. Og det er veldig velfortjent med litt ekstra oppmerksomhet om den fine bloggen din.

  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 3. Flott og fargerikt hjem du har, fortjener skryt så bare ta det til deg :))
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. vel fortjent
  kjempefin blogg :)

  beste hilsner fra
  Åpent^hus

  SvarSlett
 5. Så morsomt å oppdage en så fin blogg!! :D Slenger meg til som følger så jeg får blitt med deg videre! :)

  SvarSlett
 6. Så fin den lampa er;) Vi hadde sånne busker der vi bodde før- og gøy med framsnakking- fint å bli kjent med nye flinke bloggere;)

  SvarSlett
 7. Og takket være Fargebarn så fant jeg deg også. Og det er jeg kjempeglad for, for her var det superinspirerende! :) TAKK for at du blogger! :-D

  SvarSlett
 8. Den lampen var kjempefin, ja. Og i akkurat de fargene jeg har tenkt på til min egen... Vil du dele garnmerke og fargekoder?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Garnet er kjøpt hos Søstrene Grene og jeg tror ikke det er noe fargekode på de.. De har ikke så mange farger med garn, så du kjenner nok igjen fargene i butikken.
   Håper det var til hjelp!
   :)

   Slett
 9. Den lampen var kjempefin, ja. Og i akkurat de fargene jeg har tenkt på til min egen... Vil du dele garnmerke og fargekoder?

  SvarSlett
 10. Den lampen var kjempefin, ja. Og i akkurat de fargene jeg har tenkt på til min egen... Vil du dele garnmerke og fargekoder?

  SvarSlett
 11. Såååå superfin blogg du har, her kommer jeg tilbake :-)

  SvarSlett
 12. Vel fortjent kjære deg, og takk for link tilbake :)

  SvarSlett