søndag 1. desember 2013

pakkekalender
Kom i havn med kalenderen i år også! Det er ikke gaver alle dagene (tror jeg), for jeg hadde ikke tenkt å ha pakkekalender i år men gjøre som i fjor - ha sangkalender. Men så var det litt koselig å pakke inn noen praktiske saker som toåringen likevel trenger i løpet av desember, som hårstrikker og arva ski (de henger ikke på kalenderen) og etter at bildene ble tatt har vi hatt besøk av toåringens farmor og farfar som har fylt opp kalenderen med flere gaver, både til liten og stor. Så da har vi visst pakkekalender i år. Sangene fra i fjor ligger likevel på siden, så synger vi de dagene vi ikke har pakke. Eller alle dagene. 

Inspirasjon til årets kalender fant jeg inne hos dyktige Ingrid bak bloggen Fjeldborg. Jeg har byttet ut klesklyper med trekuler og malt et stilisert tre i stedet for en trekant. Før jeg begynte hadde jeg en plan om at disse trekulene skulle males hvite og imitere snø. Prøvde med en kule, men syns de var finere som som de var. Finerplata fikk jeg skåret til av en restbit hos Monter og kostet meg 40 kr, treet er malt med fargen Jade, poser og klistermerker med tall er fra Søstrene Grene, mens de fine kremmerhusene er det herlige Inger Lill bak bloggen Kasparasregnbue som har sydd.

Ha en fin adventstid! 
:)

10 kommentarer:

 1. Her popper det frem de fineste kalendere, helt nydelig;)
  Skjønner jo mer og mer at jeg går glipp av mye på insta....
  Ønsker deg og dine fine en finfin adventstid;)

  SvarSlett
 2. Heisan Linda
  Kjempefin adventskalender! Lekker farge på treet. Og først nå så jeg kremmerhusene jeg har sydd. Da jeg så bildet på insta på Iphonen min ble det for smått til at jeg oppdaget dem. Koselig å se dem i bruk.
  Glade førjulsdager til deg!
  Klem fra Inger Lill - Kaspara

  SvarSlett
 3. Den var heilt nydelige:))

  SvarSlett
 4. Kjempefin kalender, fin blanding av pakker og kremmerhus!

  SvarSlett
 5. Nydelig kalender, så sart:)
  Klem
  Liza

  SvarSlett
 6. En veldig fin kalender. Det var kjempekoselig å blande papirposene sammen med de søte kremmerhusene.

  God advent! :)

  SvarSlett
 7. Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html

  SvarSlett
 8. Kalenderen din er utrolig stilig!! Jeg elsker farge på treet! :)
  Klem
  Alice

  SvarSlett
 9. Så nydelig! Elsker fargene :-)
  klem Vibeke

  SvarSlett
 10. Veldig koselig kalender! Ønsker deg en fin adventstid :)

  SvarSlett