søndag 8. desember 2013

jul, jul, strålande jul
Det nærmer seg jul. Og litt julestæsj har funnet veien ned fra roteloftet. Adventstaken har jeg laga selv fritt etter Ferm Living sin fine lysestake. I år ble det dus rosa lys i adventstaken. Jeg er ikke så glad i den lilla fargen som gjerne forbindes med advent, selv om det er fint med slike juletradisjoner..
Til og fra lappene til å ha på julepresangene prøver jeg å få laget selv hvert år. Syns det er litt koselig. Tror min mor samler på de lappene. En annen koselig greie med jul er å pakke innn gavene. Jeg takker fint nei til å få gaver pakket inn i butikk - halve gleda med å handle presanger er jo å få pakke de fint inn!

Vil du se mer juleinspirasjon finner du det inne hos NIB.

Ha en fin 2. søndag i advent.
:)

14 kommentarer:

 1. Heisan Linda
  Herlige bilder som oser av juleinspirasjon og adventsstid! Jeg lager også alltid til og fralapper selv og takker pent nei til butikkinnpakning til mannen mins store fortvilelse mange ganger. "Har vi ikke nok å gjøre fra før, om du ikke skal egenhendig pakke inn alle pakker når de kan gjøre det i butikken???" er hans tilbakevendende omkved som jeg lukker ørene for, hi,hi.
  Ha en koselig 2.adventssøndag, Linda og masse lykke til i Nibs utfordring!

  SvarSlett
 2. Nydelig bidrag!! Bildet gir virkelig en varm førjulsstemningen. Klementinene var prikken over i'en. :D
  Klem Madelén

  SvarSlett
 3. Herlig bidrag, nyelige bilder og skikkelig GOD stemning!

  SvarSlett
 4. Dette falt jeg for! Fargene, pynten og stemning....elsk smelsk! Favoritten så langt :-)
  Masse lykke til!
  klem Vibeke

  SvarSlett
 5. Så stemningsfulle bilder, kjempeflotte!!
  Og så utrolig flott krakk du har, den likte jeg veldig godt)
  Ønsker deg en fin ny adventsuke)
  Klem fra Camilla

  SvarSlett
 6. koselig bidrag, heldigen de som får så fint innpakkede gaver. Jeg har brukt gråpapir på gavene iår, og mine foreldre rynket skeptisk på nesen og lurte på om det virkelig var julegaver jeg hadde brukt det "brune" papiret på :-) jeg synes det ble kjempefint :-)

  SvarSlett
 7. God stemning!!! Så koselig å ha tid til å kose seg med innpakning og andre førjulsaktiviteter. Veldig fine pakkelapper du har laget!
  Nyt adventstiden!
  klem

  SvarSlett
 8. Dette bidraget er også SÅ fint! Ikke rart NIB vagte å dele det på insta :) Lykke til i utfordringa!
  Lina

  SvarSlett
 9. Vakkert! En slik lysestake hadde jeg også planer om å lage men fikk aldri surret meg til det...kjøpte jo kulene men de endte opp som nissehoder da vesla mi hadde juleverksted.. :-) Lykke til i utfordringen!
  Helene :-)

  SvarSlett
 10. Åhh...du er så flink!
  Blir så inspirert hver gang jeg er innom deg!!

  Siw

  SvarSlett
 11. Hei Linda! Jeg ble så inspirert av den fine lysestaken din at jeg skal lage meg min egen, og i den forbindelse lurer jeg på om dere gjorde noe med "undersida" av kulene for å forhindre at de vrir seg/velter?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Vi borra helt gjennom kulene slik at de ble flate på undersida. De står da stødig med korte lys, men velter lett med lange lys. Jeg kommer til å pusse av litt til av undersida for å få de stødigere, evt borre et litt større hull på undersiden. Lykke til! :)

   Slett
  2. Supert tips, take skal du ha :) Håper du får en fin uke!

   Slett