fredag 11. januar 2013

skrible, gruble og utmerkelser

Nytt år nye driblerier. Et av nyttårsforsettene er å tegne mer. Svibelen kjøpt på blomsterbutikken har overlevd jula (den billige svibelen kjøpt på matbutikken varte ikke så lenge. Kjøper blomster på blomsterbutikken heretter altså.) og fått en mer vårlig krukke. Eller, det er vel streng tatt en kaffekopp, ikke krukke. 
For en tid tilbake fikk jeg en award/utmerkelse fra bloggerne Sometimes I amaze myself og og Magefølelsen. Det setter jeg veldig stor pris på! Jeg lærte som barn at man ikke skal være med på kjedebrev, og har derfor brukt litt tid på å bli enig med meg selv om dette er et slikt og om jeg da kan være med på dette. Jeg er veldig for framsnakking og det er jo ikke mine foreldre som bestemmer lengre, så jeg tenker jeg er med på en mellomting!  

En av reglene er å skulle jeg trekke frem fem bloggere som jeg syns fortjente litt ekstra ros. Det er veldig mange fine blogger å hente inspirasjon fra, og jeg syns det er godt når jeg har tid til overs til å bare sitte å glo på skjermen og trykke meg videre innover i bloggverden. Det er ikke alltid jeg legger igjen kommentarer, men det betyr ikke at jeg ikke blir inspirert. Heller at jeg vil rekke innom så mange som mulig. Så i stedet for å trekke frem bare fem (hvordan skal jeg greie det?), vil jeg heller takke alle dere fine bloggere som inspirerer og dere som er innom her med fine kommentarer. Tusen takk!

En annen regel, som jeg velger å følge, var å trekke frem en ny blogger eller blogger med få følgere. Jeg er jo ganske ny selv, og vet jo ikke helt hvem som er ny og ikke der ute. I høst kom jeg tilfeldigvis innom bloggen idalil fra Sverige, hun har ikke så mange følgere enda men det syns jeg hun kan få.  Mye inspirasjon å hente der for oss som liker søm og retro. 

Fin helg til dere! :)
10 kommentarer:

 1. Jeg liker din vri på awardene :)
  Vanskelig å "avvise" slike awarder..
  Svibler er så fine å ha i kopper, vet du hva som skjedde meg ? Sist jeg kjøpte svibler var på plantasjen, lenge før jul. Og de blomstret 2 ganger ! Jeg ble så glad ( små gleder store gleder, hi hi )

  Ønsker deg ei fin helg
  Janne

  SvarSlett
 2. Gode deg, fin vri på dette med awards;) Blir brått mye å følge opp om man skal være med på det hele. ha en riktig god helg, klemmer fra Wilhelmine

  SvarSlett
 3. Skriblerier er flott:)
  fin helg
  klemklem

  SvarSlett
 4. The year is up to a very good start! I love everything: the sketch book, the happy pink hyacinths (in a cup! I must do that too) and most of all that little white cup with small beads on it!

  SvarSlett
 5. Dette var en flott måte å gjøre det på Linda! Det er vanskelig å velge ut når det er så mye bra der ute. Tusen takk for blogganbefalingen! Den var fin;)Og så må du absolutt tegne mer! Jeg vet hvor flink du er;)

  SvarSlett
 6. Så flink du er til å tegne. Jeg er også veldig glad i det. Du har en fin strek.
  Takk for tipset om den andre bloggen :)

  SvarSlett
 7. Svibler er flotte, og dufter godt! I dag er det tulipanens dag, så da er tulipane satt i vann her ;0)
  God helg!

  SvarSlett
 8. OJ! vilket fint inlägg, jag blev verkligen rörd av det du skrivit! :) tänk att man kan "lära känna" så otroligt fina människor via en blogg! du är en fantastisk och inspirerande person, med så mycket fina bilder. tusen tack och ha nu en koselig helg! :)

  SvarSlett
 9. For en flott ide, og så grei du er;) Og du og du så flink du er til å tegne, wow;)

  Takk for fine ord inne hos meg;)

  Og så flotte stoff du har fått deg, grattis;)

  Herlig lørdag til deg;)

  -malla-

  SvarSlett
 10. Så god du er til å tegne....har alltid ønsket jeg var flink til å tegne. Den gang ei. Tror kanskje ikke mannen hadde merket om du hadde tatt med deg stringhylla og tingene i, men jeg hadde nok ;)

  SvarSlett