tirsdag 7. januar 2014

Lys og sånn.

Skulle fotografere til denne månedens NIB utfordring i dag, men mens jeg flytter på rot, vasker av benkene og får bort middagsrestene blir det mørkt. Jeg tar noen bilder likevel og prøver å fikse lys i photoshop. Det ble ikke bra. Gleder meg til lysere dager.

I stedet leser jeg innlegg og kommentarer om for like hjem/for lite personlighet blant interiørbloggerne av interiørbloggere. Det er ikke ofte jeg leser kommentarer på bloggene, men det gjør jeg nå, en interresant diskusjon som er i gang. 


Det ble bare disse bildene fra kjøkkenet i dag. 
I morgen skal jeg prøve å rekke lyset. 


Godt nytt år, forresten! La det bli et kreativt og inspirerende ett.

Linda 


5 kommentarer:

 1. enig med deg både med fravær av lys og at diskusjonen er spennede:)
  De to bildene du fikk var lekre da :)
  Godt nyttår!
  klem Cathrine

  SvarSlett
 2. Du trenger i hvert fall ikke bekymre deg for å være lik alle andre, jeg elsker dine fine inspirerende bilder som er full av den du er. Tror jeg da, jeg kjenner deg jo ikke, men det er i hvert fall masse sjel i alt du viser fram!

  SvarSlett
 3. Jeg gleder meg veldig til lange, lyse kvelder i sommer…mmm.. :)
  Hvor diskuterer man interiørbloggene? Ble litt nysgjerrig :)

  SvarSlett
 4. savner sånn litt dagslys, gutten min sitter her og sier at han føler han er grønn i fjeset nå på vinteren hahaha, han sammenlignet seg med bilder tatt i sommer. nydelig farge på skuffene dine. Godt nyttår

  SvarSlett
 5. Det blir deilig med lysere tider ja!

  Hvis du vil ha et fototips så anbefaler jeg å investere i en ekstern blits som du kan vri på. Hvis du har et hvitt tak eller en hvit vegg du retter blitsen mot kan du få fantastisk fine bilder innendørs også om vinteren. Det blir fine klare farger og masse lys - uten skarpe skygger fra blitsen. Har selv brukt denne metoden masse som fotojournalist :)

  SvarSlett