fredag 15. mars 2013

hurra for bloggen del 2!


Tusen takk for alle fine ord på innlegget under her, veldig stas! Jeg fortsetter min lille kavalkade som jeg begynte på i går. Under ser dere litt fra september i fjor til februar i år.


September og oktober 2012:
Jeg viste fra photoshoot av ettåringen, jeg surra tråd på lampeskjermer, jeg laget en enkel nøkkelklippe, ble finalist i Lidylls utfordring høstfarger, viste noen detaljer fra kjøkkenet, eplas jul 2 med mine julestrømper i kom ut og jeg fikk ideen om å sy engler.
November og desember 2012: 
Jeg ble med på to av NIBs utfordringer, jeg holdt juleverksted for mange fine jenter, jeg produserte enorme mengder engler (jeg aner faktisk ikke hvor mange jeg laget opp), jeg støpte lys i kopp og julekalenderen kom opp (julekalenderen har ikke blitt ryddet ned enda.. Jula varer helt til påske, sant?)Januar og februar 2013:
Jeg viste frem litt av den store stoffsamlingen som jeg fikk, begynte å sy noen brosjer, flere engler fløy ut døren, vi reiste til Tromsø på vinterferie, jeg viste morgenstemning på NIB og litt fra stue og soverom. 


Min lille gi bort/giveaway kommer i morgen! 
Fin helg til dere!

5 kommentarer:

 1. Nydelig! digger det stuebildet ditt nederts der :)

  SvarSlett
 2. Du er bare så kreativ og dyktig!!
  Gratulerer med 1 årsjubileum:))
  God helg til deg:))

  SvarSlett
 3. Så mange fine kreative og ikke minst veldig inspirerende bilder! :) Jeg kommer tilbake hit! :)

  Fin lørdag!

  //Beate :)

  SvarSlett
 4. Det virker som om du oser over av kreativitet! Herlige bilder. Og SÅ fin tivoli lampe. :) Du får forresten min stemme i månedens NIB utfordring. Lag en fin dag. :)

  SvarSlett